CONTACT | SITEMAP | COLOFON 
Met Invisalign kunt u op bijna onzichtbare wijze uw tanden laten corrigeren.

INVISALIGN

Invisalign is verreweg de populairste beugel bij onze volwassen patiënten. Ook tieners willen echter steeds vaker gebruik maken van deze revolutionaire beugelbehandeling. Bij een behandeling met Invisalign worden de stand van de tanden gecorrigeerd met een serie ultradunne onzichtbare transparante bitjes/aligners. Deze behandelmethode duurt kort en wordt als zeer comfortabel ervaren.

Kijk ook eens op onze aparte Invisalign website

Waarom Invisalign bij Braceland?

  • Snel. De behandeling is korter dan bij een traditionele slotjesbeugel. De meest gebruikte Invisalignbehandeling duurt ongeveer 7 maanden. We hebben geen wachtlijst, waardoor we de behandeling snel kunnen starten. 
  • Makkelijk. De speciaal voor deze methode ontwikkelde dunne plastic hoesjes zijn onzichtbaar en comfortabel te dragen. Ze zijn eenvoudig uitneembaar als u even wat wilt eten en drinken. De aligners hebben geen nadelige invloed op het spraakvermogen.
  • Betaalbaar. Omdat Braceland de Diamond status heeft bereikt kunnen wij u deze behandeling aanbieden tegen de laagste techniekkosten. Een behandeling met Invisalign wordt tegenwoordig ook gewoon vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Hoe beginnen we?

Bij het eerste consult kan Gosia of Paul bekijken welke behandeling het beste bij uw wensen aansluit. Indien u besluit te kiezen voor een behandeling met Invisalign, dan worden er precisieafdrukken/scans van uw gebit gemaakt, die vervolgens naar Invisalign wordt opgestuurd. Op basis van deze afdruk, de (röntgenfoto’s) en de wensen van de patiënt wordt er een simulatiefilmpje gemaakt, dat u samen met Gosia of Paul kunt bespreken. Op het filmpje is de beoogde behandeling stap voor stap te zien en krijgt u een goede indruk van het eindresultaat. Al naar gelang uw wensen kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd, totdat u tevreden bent. Als u uw akkoord heeft gegeven dan worden de aligners gemaakt en kan de behandeling beginnen. 

  

Invisalign opties

Er zijn verschillende types Invisalign behandelingen.

Invisalign Full De meest uitgebreide behandeling, waarbij er geen maximum is aan het aantal benodigde hoesjes (aligners).

Invisalign Lite Deze behandeling bestaat uit maximaal 14 setjes aligners en is bedoeld voor minder complexe behandelingen. De behandeling duurt ongeveer 7 maanden.

Invisalign i7 Een kortere behandeling met maximaal 7 setjes aligners, bedoeld voor kleine gebitscorrecties.

Invisalign Teen Vergelijkbaar met de Full behandeling, maar toegespitst op jongere patiënten, want Invisalign is er niet alleen voor volwassenen.

 

Kosten

Braceland was als één van de eersten in Nederland gecertificeerd om Invisalign te plaatsen. Door onze jarenlange ervaring met deze onzichtbare beugel heeft Braceland nu de Diamond status bereikt. Dit betekent o.a. een hoge korting op de techniekkosten die volledig ten goede komt aan de patiënt, waardoor wij de Invisalign beugel voor de laagste prijs kunnen aanbieden. Bij het eerste consult kunnen wij u voorzien van een indicatieve prijs. Bij het bespreken van het filmpje ontvangt u een gedetailleerde kostenraming.

  

Contact

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een eerste consult. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00u-10.00u, 10.30u-12.00u en 13.00u-15.30u. Uiteraard kunt u via deze weg of per e-mail ook om meer informatie vragen indien u dat wenst. 

Geïnteresseerd in een onzichtbare beugel? Kijk dan ook even bij onze linguale beugel.